vrijdag 29 augustus 2014

✎ Review: ELF €1.00 lipsticks


Lipstick voor maar €1.00?! Die zullen vast weinig kleur afgeven en maar 10 seconden blijven zitten zeker?






Hoe Eyes Lips Face het elke keer weer doet, blijft mij een raadsel.
Lipstick voor €1.00, wat moet ik hier nou van verwachten? 
Wij hebben het voor jullie getest! En de uitkomsten zijn schokkend..........


Wat ons als eerste opviel, was een beetje jammer. Toen wij de lipsticks opende, waren sommige al beschadigd. Jammer voor de foto's maar verder maakt het niet veel uit.

Wat ook opviel, was dat als je de lipsticks opent, en je ze op wilt doen, het eruit draaien van de lipstick heel stroef gaat. Bij de ene wat stroever dan de ander. Misschien dat dit weggaat naarmate je ze gebruikt?

Verder met de positieve punten: pigment!!! Jazeker, de prijs van het product zegt niet veel over de kwaliteit als je kijkt naar het pigment. Wauw. 



Fearless, dat is deze lipstick zeker! Het is een mooie en vooral opvallende knalrode kleur. Leuk voor een feestje of een gala. 



 Flirtatious! Een mooie knalroze lippenstift. Ook deze is leuk voor een feestje.



Seductive. Deze lippenstift is net wat minder opvallend dan de voorgaande 2. Voor degene die van wat minder opvallende lippen houden, is deze ideaal.



En dan tot slot, nostalgic. De minst opvallende kleur van alle 4. Deze nude kleur moet je echt staan, anders is 'ie niet mooi. Over deze ben ik dan ook het minst te spreken. Het is niet mijn kleur en gaat heel erg in de lijntjes zitten. Jammer, maar voor maar €1.00 val je gelukkig geen breuk!

De lipsticks blijven ongeveer 3 uurtjes zitten. Drinken kan, maar na het eten moet hij bijgewerkt worden.
Wij raden deze lipsticks zeker aan! Ook de nude kleur. Misschien staat hij jou wel en voor €1.00 is hij (en alle andere lipsticks) het proberen zeker waard!

Hopelijk tot de volgende keer!

See you at our next secret.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten